УкраїнськаРусскийEnglish
28.03.2024
Лабораторія Перетворюючі пристрої приладів
Матеріально-технічна база кафедри - Матеріально-технічна база кафедри
Текст по умолчанию

НАВЧАЛЬНА ЛАБОРАТОРІЯ З ДИСЦИПЛІНИ “ПЕРЕТВОРЮЮЧІ ПРИСТРОЇ ПРИЛАДІВ” (КІМНАТА 168-А)

У 2000 р. викладачами кафедри проф. д.т.н. Безвесільною О.М., к.т.н. доц. Киричуком Ю.В., к.т.н. доц. Нечаєм С.О., к.т.н. асист. Ткаченко С.С. аспірантами, магістрами, бакалаврами створено нову навчальну лабораторію з дисципліни “Перетворюючі пристрої приладів” в кім. 168-А, 1-го корпусу (фото), призначену для досліджень вимірювальних перетворювачів різних механічних величин (в тому числі ДНГ), де студенти, аспіранти, магістри проводять наукову роботу, навчальні заняття, методичну підготовку за підручниками і навчальними посібниками.

Лабораторію укомплектовано новими стендами, які зроблено руками студентів під керівництвом викладачів. На великих стендах наглядно показано приклади використання перетворюючих пристроїв приладів у розробках нової техніки в Україні (у літаках, у двигунах та інш.).

У лабораторії розміщено бібліотеку, в якій знаходяться підручники, навчальні посібники, методичні вказівки з дисциплін: “Перетворюючі пристрої приладів” для студентів 3-го курсу денної форми навчання та студентів 4-го курсу заочної форми навчання; “Наукові дослідження в галузі вимірювання механічних величин” для магістрів кафедри.

labris
Фотографія навчальної лабораторії з дисципліни “Перетворюючі пристрої приладів” (більше фото)

У лабораторії створено умови для плідної роботи спеціалізованої вченої ради для захисту кандидатських та докторських дисертацій. Розміщено презентаційну систему для наглядного представлення дисертаційних матеріалів.

 
Часы
ПОСИЛАННЯ
Цитата
Открытия приходят лишь к тем, кто подготовлен к их пониманию. (Луи Пастер)

Поиск
Статистика
Пользователи : 4733
Статьи : 252
Просмотры материалов : 2986938
Последние статьи

 
львівська школа тестування
Французские паркетные авто Рено, запчасти на рено трафик здесь